Två fina kompisar

Canon EOS 600D 18-55mm
I början på veckan så fick jag äran att filma Tilda då hon red igenom hennes ponny Hector. Dessvärre har hon kommit till ett vägskäl i livet då hon anser att den rättvisa tiden inte riktigt finns till för honom. Hon och hennes mamma har själv fött upp honom och Tilda har på egen hand ridit in honom och uppfostrat honom till den underbara ponny han faktiskt är idag. Han är trogen och oerhört stabil, i alla lägen vill jag våga påstå. Hector har två bröder till som också står på gården, så helt hästlös blir hon inte utan väljer istället att satsa på den yngsta av dem som blir kvar. Han har betydligt mycket mer kvar att lära sig och jobba på.

Det är säkerligen jobbigt att lämna ifrån sig sin bästavän så som Tilda väljer att göra nu. Framförallt med tanke på att allt han kan, det har hon lärt honom. Förhoppningsvis så är hon som hörde av sig på honom seriöst intresserad och bor inte så långt härifrån så Tilda får möjlighet till att hälsa på honom då och då. Det bästa med hästar är väl ändå att det finns så oerhört många, ångrar man sig eller vill ta upp hästintresset igen så finns det ju så himla många att välja på.
Jag vet att du tids nog kommer läsa detta Tilda, och du ska veta att jag verkligen beundrar dig för att du vågar detta. Jag kommer alltid stötta dig i dina val här i livet.♥

Gillar

Kommentarer