Två veckor kvar

Idag är det alltså två veckor kvar tills jag får nycklarna till lägenheten. Tills jag flyttar härifrån och ska börja ett nytt kapitel i en helt annan stad. Hur sjukt att detta ens händer? Känner mig så pirrig och förväntansfull samtidigt som jag faktiskt är livrädd för att lämna tryggheten här med både familj och alla mina kompisar. Känns också egentligen rent idiotiskt att lämna mitt fina hus som jag har för en liten lägenhet i stan. Dessutom i en stad där jag inte känner någon och som ligger två timmar bort. Man kan ju tycka att jag har allt och borde vara nöjd.

Men ni som följt mig ett tag vet ju att jag egentligen inte varit nöjd eller speciellt tillfredsställd med min tillvaro på ett tag. Jag tror och hoppas att det kanske kan vara både bra och nyttigt för mig att få komma till en annan stad under en period och få lära känna nya människor. Kanske är det där han med stor H bor? Kanske är det detta som krävs för att jag ska hitta sista pusselbiten. =) Sen är jag ju inte ny på jobbet, det brinner jag ju verkligen för. Ser det som en investering för framtiden, sen får vi ju se hur länge jag blir där. Kommer försöka prata mer om detta i kommande vlogg som sagt.

Försökte faktiskt att börja packa lite smått igår. Så har nu packat ner alla mina sängkläder i en låda. Tänker att jag får ha de jag har nu tills det är flyttdags. Vet faktiskt inte helt vad mer jag egentligen kan packa ner innan jag fått köpt lådor och glas insatserna för att kunna packa ner min kristallsamling. Förhoppningen är att öob får in dem nu på onsdag, då kan packningen börja lite mer seriöst. Ska ju få hjälp nu till helgen med att flytta de flesta möblerna så tror nog att mycket kommer bli gjort i helgen. Måste också hålla tummarna på att mina två kompisar håller sig borta från sjukdomar så jag kan få hjälp av den med flytten. Har verkligen ingen plan B, haha..

—————————

Iallafall, idag är det ett ganska långt arbetspass på schemat för min del. Jobbar 9-18.30 och kommer dessutom vara ensam då vi har två coronafall bland personalen just nu. Vi andra som inte är sjuka eller är i karantän får ”sprida ut oss” under veckan så vi har bemanning. Då passade det bäst att jag är ensam idag då vi har lite andra grejer som vi behöver vara fler på att ta tag i senare i veckan. Man får göra det bästa utav situationen helt enkelt. Har inte hunnit svara och fixa med era kommentarer, ska försöka ordna med det ikväll eller imorgon. Kram! /J

Så fint ute tidigare imorse. =)

Gillar