Två veckor kvar

Söndag om två veckor går mitt flyttlass tillbaka hem till Strömstad igen.
Helt ärligt är det med blandade känslor. Känns jättebra att få komma hem till familj och vänner igen, tryggheten. Sen också mitt fina hus. Har varit tufft att gå från ett hus som första boende till att komma sig till rätta i en liten lägenhet, haha. Men det är också lite sorg, jag tycker så himla mycket om mitt arbete. Har varit på samma företag i fem år nu och det är klart att det finns en sjuk rädsla över att vara ny på en arbetsplats, inte känna att man kan något eller direkt kan 'bidra' med något. Jag vet såklart att det kommer att rätta till sig tids nog. Men just innan klivet är gjort känns det jätteläskigt.
Uppenbart vill en överhängande del av mig tillbaka hem till Strömstad eftersom att flyttlasset går om två veckor, men det finns ändå en liten ångestkänsla kring det här.

Har sökt tre jobb hemma. Har fått komma på intervju på alla tre. Ett fick jag men jag tackade nej för det kändes i slutändan inte helt rätt. Det andra fick jag inte men hon jag var på intervju med var väldigt noga med att tala om för mig att de valde mellan mig och en till och att det enda som hade gjort att de valde den andra var för att hon hade lite mer erfarenhet. Så det känns helt okej! Det betyder att jag är med i en process just nu där jag faktiskt också gått vidare till intervju nummer två vilken jag ska ha nu under kommande vecka. Sjukt tråkigt att de inte erbjuder så speciellt bra lön bara. Det blir en svår sits att argumentera att jag önskar mer då jag inte har tidigare erfarenhet eller kunskap om detta jobbet för det inte är något jag gjort tidigare även om genren är det samma (administrativt arbete). Så vi får se hur det blir!

Nu ska jag gå och ta kvällen faktiskt. Gjorde matlådor tidigare idag så har sluppit stå nu på kvällen och greja med det. Vi hörs snart igen, kram på er! <3

Vi gjorde en liten aktivitet med jobbet häromdagen där vi var på en äventyrspark och sedan gick ut och käkade. Var så mysigt!

Gillar