Tydliggörande

Liknande dessa två frågor har jag fått främst under dagen men sen också under detta lovet. Och jag har inte riktigt gett något tydligt svar på det. Så jag börjar med fråga ett och försöker förklara så gott jag kan.

"Är det inte jobbigt att ha så många djur?"
Förstår inte riktigt vad som menas med många djur? Det är inte direkt så att jag bor på en bondgård och har 40 kossor, 20 får, några grisar och 18 hästar. Utan jag är ägare till två kaniner och en och en halv häst. Kaninerna är väldigt lättvindiga. Dem behöver mat ungefär två gånger om dagen plus att jag brukar ge dem nytt vatten varannan dag. (Förresten så dricker dem ur flaskan nu!!:D) Och sen behöver dem såklart en massa kärlek. Fick dem ju när dem var bebisar så att jag kunde vänja dem vid att bli upp plockade och att gosa. Så det är inget jobbigt med att ha kaniner. Bara det att jag ibland kan känna mig taskig när jag inte riktigt har tid att just gosa med dem.

Sen till hästarna. Där kan jag faktiskt förstå att det är lite snurrigt för er som inte vet. Ena stunden säger jag att det är mina hästar, och andra stunden kanske jag bara säger min häst. Det är alltså så att Lovie är inte min i några papper. Det är bara Senco som numera är det. Hon som äger Lovie äger också stallet där dem vanligtvis står. Dock så är det så att Lovie inte kan stå själv i varken hage eller stall. Så vill jag rida utan ridkompis så rider jag på Lovie. Och det senaste så har jag nästan ridit henne mer än vad hennes ägare har. Jag tar hand om henne, motionerar henne och behandlar henne ungefär så som jag behandlar Senco.
Så hon är som min fast jag betalar inget för henne.

"Vad bloggar du för? Mycket kommentarer eller besökare?"
Jag bloggar för att jag främst tycker att det är kul att skriva men sen också för att jag tycker det är himla kul att ta bilder. Och skulle jag inte haft någon blogg så skulle jag inte ha någonstans att göra av alla bilder. Men om jag bloggar för kommentarer eller besökare vet jag inte. När jag själv tittar på bloggar så brukar det vara så att man dömer besöksstatistiken efter hur många kommentarer den har, eller? Sen är det ju bara bloggaren själv som vet om statistiken. Men jag tror stenhårt på att om man har en blogg med intressanta och varierade inlägg och inte är otrevlig så får man besökare. Och det är nog sällan man har mycket besökare och inga kommentarer. Så jag bloggar nog för besökare! :)

Gillar

Kommentarer