Typiskt mig..

Har ännu inte hunnit göra något tidsinställt för imorgon så får se om jag hinner och orkar göra det efter jag har skrivit klart här. Annars kan det bli lite dåligt med uppdatering imorgon. Vet att jag även sa innan att jag skulle powernappa eller gå och lägga mig tidigt, har inte powernappat och tycker inte att det är så speciellt tidigt.. Typiskt mig! Jag som behöver sova :(
Har under kvällen iallafall kollat lite på tv och rensat lite bland onödiga bilder och så från fjällen som jag ska lägga upp. Dem kommer komma upp nån gång under veckan förresten!

Sen tänkte jag även köra en liten typ summering efter varje månad så att jag sen vid årets slut bara kan lägga ihop alla summeringarna av varje månad till en enda stor, det blir väl bra? Så blir det ytterligare lite mer variation i bloggen! Men nu ska jag se fall jag kan få ihop något tidsinställt för imorgon och sedan sova. Får se om jag vaknar då klockan ringer imorgon. Vore sjukt skönt att stanna hemma och få sova. Men det är den där sista lektionen som jag verkligen behöver vara med på. Ahja, vi ser imorgon, puss!
Hähä har tyvärr inget annat att bjuda på för tillfället!

Gillar

Kommentarer