Typiskt när man är ledig

Idag verkligen öser regnet ner.. Typiskt då jag har ledig dag och kanske lite hade hoppats på bra väder, men samtidigt har jag då bra anledning att fortsätta och städa och fixa här hemma då. Tog sovmorgon idag och ligger faktiskt fortfarande kvar i sängen. Ska dock gå upp nu för att äta lite. Sen ska jag och min syster en sväng till tippen för att slänga lite skräp. Så ska passa på att gå igenom en snabbis här inne för att se om det finns något som ska med när vi ändå ska dit.

Annars idag har jag inga planer alls. Hängde igårkväll hemma hos mamma vilket var behövligt. Var faktiskt ute i garaget och städade bland alla mina hästgrejer. Organiserade upp det och gick igenom vad det är jag faktiskt har. Visade min lillebror mitt sadelskåp och önskade mig en till sadelpinne då det bara finns en i det. ”Inga problem, jag fixar det” sa han. Blev så glad då jag verkligen googlat som en galning efter en sån och det verkar inte finnas att få tag på någonstans.
Så tiden sprang iväg för att klippa gräset som var tanken efter jobbet igår och idag regnar det ju så då blir det svårt. Får hoppas på bättre väder imorgon. Ska försöka filma lite för youtube idag, bara för att lägga upp något. Får se hur det går, haha! Vi hörs senare under dagen. Kram!

Har på mig min favorittröja från crw. Önskar att den hade hamnat i bassortimentet haha. Kanske får höra av mig till huvudkontoret och be om att de kör en vända på ”gamla favoriter” som kommer tillbaka eller något. Det hade ju vart kul!😉

Gillar