Tyvärr verkar himlen vilja ha tillbaka vissa fort

De två senaste dagarna har det rullat in en del kommentarer som "Oj, hur är det med dig? Kände du henne?" eller typ "Gud hoppas du mår bra, skänker massa styrkekramar, rip Lisa". Min dåliga uppdatering det senaste beror alltså inte på Lisas extremt tragiska bortgång. Det som hände henne får bara inte hända.. Att folk verkligen har samvete till att göra något sådant? Har läst både det ena och det andra om det här och det verkar som att mordet på henne var långt ifrån lindrigt.. Och jag vet liksom inte riktigt vad jag ska säga, 17 år gammal och fråntagen livet så tidigt.. Verkar som om att man inte ska kunna känna sig säker någonstans numera?

Hur som helst jättesnällt av er, men bara för att min tidigare pojkvän bor i Skövde så betyder det inte att jag kände Lisa, för det gör jag inte. Tänker på Lisas stackars familj, vänner och bekanta, usch vad hemskt för dem att få gå igenom det här.. (Självklart är det ju lika hemskt för vem det än händer, men ja, ni fattar).

Kände att jag var tvungen att klargöra det här, jättefint av er att visa att ni bryr er, men jag kände henne som sagt inte. Tack ändå fina ni ♥

Gillar

Kommentarer