Ullared

I söndags var jag på Ullared med två killkompisar. Hittade en del fynd men överlag var det inte jättemycket som lockade faktiskt. Vi var nog där lite för tidigt på dagen tror jag. Var en del som var tomt tyvärr. Vi kom dit cirka 45 minuter efter att de öppnat och hade känslan av att det var rätt högt tryck där också så förstår att de inte hinner med helt. Men men! Är absolut nöjd med turen och det jag fick med mig. Fick med mig lite presenter också, men dessa är ju såklart inte med på bild ;-) Hittade även lite nödvändigt till en rolig julkalender jag ska göra för mina syskonbarn i år. Så taggad!

Såg dessa lyktor och blev helt såld! De passade så otroligt fint på mitt nya bord tillsammans med min rosa duk som ligger på bordet nu. Det var en typisk ”måste-ha”. Ljuset doftade även så gott. Tips!

Kan verkligen tipsa om denna wc-duck! Den doftade riktigt fräscht och mycket!

Dessa soppåsar är i princip de enda jag använder. Brukar köpa med mig tre-fyra rullar då jag är på Ullared. Passande nog så brukar de även räcka lagom tills nästa gång jag ska dit, vilket nu blivit en gång om året. Tycker det är lite gulligt att de är rosa också =)

Jag är ju verkligen en riktig ’sucker’ för väskor, hehe. Så även en ny väska fick hänga med mig hem. Lite större än de andra axelremsväskor jag har utan att bli för stor. Så fin!

Decilitermått och de andra tillhörande måtten med långt skaft har jag länge kikat på faktiskt. Det är mer praktiskt för mina glasburkar som jag har mjöl, socker, kakao, osv i.

Jultorget var nog min favorit på hela Ullared, haha. Så otroligt mycket fint och inspirerande inför julen. Längtar ju verkligen till att få börja julpynta här hemma. Det är ju nästa ’happening’ =) I och med det så fick även lite juliga lakan hänga med hem. Dessa ska få pryda sängen under decembermånad.

Unnade mig utöver detta också hela tre bhar, lite trosor och en ny matta till hallen. Kändes som en tråkig bild med mattan så i hallen därav ingen bild på den =)

Gillar

Kommentarer