Uppe i sadeln igen

Glömmer verkligen av att jag har en blogg emellanåt, haha.
Livet går verkligen på någon slags rutin och det där bloggsuget finns inte riktigt för tillfället tyvärr. Känns tråkigt att logga in för att det är något "måste". Använder ju min blogg för en egen slags fristad där jag skriver om det jag vill och känner för. Därav har det varit lite tyst här det senaste.

I lördags hängde jag rätt länge i vår verkstad och hjälpte till lite när pappa och lillebror skulle fixa med ett av deras senaste tillskott bland maskiner. Vi grillade också, vädret var verkligen på vår sida.

Igår fick jag låna Trimma som jag skrivit om någon gång tidigare här och fick mysa runt i skogen. Var så skönt att få sitta upp i sadeln igen. Hade lite ont i benet efter men det kändes samtidigt så himla värt verkligen. Efter jag var klar i stallet åkte jag till mamsen för söndagsmiddag vilket var stek. Så lyxigt och gott!

Resten av veckan består i princip utav jobb då jag fått hoppa in lite extra på kundtjänst eftersom det är lite körigt där just nu. Imorgon ska jag även ta cellprov vilket jag faktiskt är lite nervös för. Känns dock viktigt att gå på det, men ändå! Hoppas ni har det bra, så hörs vi snart igen. Kram <3

Gillar

Kommentarer