Vad jag gjort under helgen och idag

Hej! Som jag skrev i förra inlägget så skulle jag berätta om vad jag och Oliver gjort under helgen plus även svara på alla kommentarer. Svarar på några nu innan jag ska sova och resten sedan imorgon. Så att ni vet anledningen till sega svar! :)
______________

Då Oliver kom hit i fredags så var vi ju barnvakt åt min storebrors två söner eftersom att han och hans sambo var på kräftskiva. Oliver kom runt halv tio och vi åkte hem till oss strax efter tolv ungefär. På lördagen hade vi egentligen tänkt åka till Liseberg. Men min mamma ville så himla gärna att vi skulle vara med henne och titta på Rolandz (Robert Gustavsson ;)) Så det gjorde vi istället och ändrade till att kanske åka dit idag istället. Så vi var väldigt sega under hela lördagen. Vi bakade chokladbollar, spelade Sims och såg på Eva & Adam, haha! Rolandz var iallafall helt okej att titta på faktiskt. Dock var det väldigt många som drack och över hela dansgolvet hamnade det glasflaskor och glas plus att golvet då var super klibbigt. Så det blev tyvärr inte så mycket dans för mig och Oliver. Men det gör inget! Vi var hemma väldigt sent och var då trötta så vi struntade i Liseberg även idag. Men när vi senare tittade på kötiderna till attraktionerna så ångrade vi oss rätt mycket kan jag säga, haha!

Möjligen åker vi dit på lördag istället. Om det inte igen blir ändrade planer. Blir antagligen så att jag åker till Oliver nu på fredag och är där över helgen. Så vi får se vad vi hittar på då! :)

Nu på kvällen var jag ju också hos min häst. Mockade, fixade lite och tog en liten promenad med dem. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Plockat fram lite kläder osv för imorgon. En ny skolvecka imorgon!
Min fina ♥

Gillar

Kommentarer