Vad många frågor kretsar kring just nu

Hur mår jag egentligen? - Eftersom att jag aldrig riktigt har öppnat mig här och berättat för er vad som egentligen står på så måste jag därför berätta det innan jag kastar ur mig något om det här. Jag har sagt att jag ska berätta för er, och det ska jag! Måste fortfarande bara tänka igenom hur jag ska lägga upp allt. Men jag kan säga att mycket händer och har hänt nu det senaste och inget har varit så speciellt lätt. Mer eller mindre allt jag gjort har varit en kamp för mig. Men efter mötet igår tillsammans med familjen så känns en hel del saker mycket bättre faktiskt. Mamma står på båda benen nu och jag kan göra min egna grund stadig så att jag slipper ramla igen. För egentligen har jag det ju bra nu. Jag har vänner som stöttar mig till 110%, en super go familj och världens bästa pojkvän. Nu måste vi kämpa för att nå toppen!

Vad hände mellan mig och Oliver? - Det är ingenting jag tänker skylta med. För det är vår ensak. Men jag kan säga att på grund utav att jag inte mått så bra det senaste så är det klart att han som pojkvän fått ta väldigt mycket. Men vad det verkar som så är detta bara något som stärker vårt förhållande.

Hur ser planerna ut med hästen? - Senco har inget mer att lära mig. Han är mer en skutta-runt-i-skogen-häst vilket jag börjar känna att jag tröttnat på. Dessutom är han fortfarande ganska låst och jag vet inte om det kommer fungera att ta ut honom själv även om Lovie skulle flytta ifrån stallet. Har tänkt mycket på detta och jag får bara dåligt samvete då jag inte kan vara i stallet så ofta som jag själv tycker att jag kanske borde vara. Dessutom så vill jag försöka tillbringa så mycket tid med Oliver som det bara går. Och sedan isåfall ta upp hästintresset igen, då ja har mer tid över. Har haft funderingar på att låna ut honom eller liknande, men det kräver mycket betänketid.

Gillar