Vad sjutton skulle jag gjort utan dig?

Min fina vän Tilda skrev ett inlägg riktat till mig på hennes blogg igår. Då jag läste det satt jag typ och grinade. Är nog i någon slags känslig period nu då jag kan grina för det minsta lilla, bli glad för det minsta lilla och ja. Asså allt för det minsta lilla haha. Iallafall, detta skrev hon;
"Vad hade jag gjort utan dig? Du var ängeln som föll för att hjälpa mig igenom livet. Du är den jag kan skrika på om jag behöver, prata med, gråta med, vad jag än behöver är du där för att hjälpa mig. Båda två har haft tuffa perioder men vi har klarat oss igenom dom med. Har vi behövt någon att prata med har vi bara lyft telefonen och ringt varandra, om det är viktigt så finns de inga dåliga tider. Nu låter det som att vi aldrig gör något roligt men tro mig de gör vi. Den största delen av tiden vi är med varandra så skrattar vi och de är nästan ingen som kan få mig att skratta så mycket som du kan. Om vi bara säger ett ställe till varandra så kommer flera minnen upp, husvagnen, saltpannan, hamnen, hjälp backen och många fler!

Tack för att du finns här för mig, och jag ska försöka hjälpa dig lika mycket tillbaka men de kommer jag aldrig klara för du har hjälpt mig så mycket genom hela livet! Älskar dig bästis och jag finns alltid för dig med om du behöver mig så är det bara att slå en signal för du vet var jag finns!"

Plus att det även var några fina bilder under denna texten. Men jag lägger upp några andra bilder under mitt lilla svar som jag gör här! ;)

____________________________________________________________

Jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig heller vännen. Vi har så sjukt många minnen tillsammans. Var vi än kommer och går här vi bor så finns det hur många minnen som helst. Jag vet precis vart jag har dig. Du har varit med i mitt liv så länge jag kan minnas så jag kan verkligen inte föreställa mig att inte ha dig vid min sida. Du är en av dem få som kan både se och höra på mig och något är fel. Du vet liksom allt!

Jag kommer att fortsätta finnas för dig dag som natt. Du är som min syster och du är så lik mig samtidigt som vi egentligen inte alls är så lika. Bråkar vi, blir osams eller bara missförstår varandra brukar det oftast gå några timmar så är vi sams igen. Precis som en syskonrelation. Sen är vi inte dem som måstemåste ses eller prata med varandra precis varje dag. Vilket jag tror kan ge stärkelse till en riktigt bra vänskapsrelation. Man måste hitta någon slags balans emellan, då vänskap mellan tjejer kan vara lite mer komplicerat än med killar. Men jag tycker att vi har fixat det väldigt bra då det kan gå runt tre dagar utan att jag har riktigt pratat med dig och då vi väl pratar igen så är det precis som vanligt. Vilket är väldigt skönt. För övrigt så tillhör jag den 'gruppen' som kan tröttna på saker och ting väldigt fort. Därför bara älskar jag att vi inte behöver ha ständig kontakt för att fungera. Utan vi vet precis vart vi har varandra, är det något vet vi precis hur vi får tag på varandra osv osv.

Men iallafall, jag tror nog att jag har fått nämt det allra viktigaste. Annars vet du nog redan vad jag tycker och tänker i ett stort sett. Jag älskar dig bästavän :love:

Gillar