Vad som hänt idag ♔

Skoldagen idag var helt okej! Började med tyska och vi hade lite genomgång och så inför provet som vi ska ha på tisdag. Genomgången var bra för nu vet jag precis vad det är jag behöver plugga på! Sen hade vi matte och då fick dem som hade gjort provet i torsdags reda på vad dem hade för betyg. Och som vanligt så var det ungefär hälften av klassen som satte F. Efter typ tredje eller fjärde provet och det är samma reslultat kanske man borde förstå att klassen behöver extra hjälp. Vilket krävs även på lektionerna för alla har inte möjlighet till stöden dem har lagt efter skolan. Så idiotiskt! Men iallafall, så har det kommit på en variant om att dela klassen i två och då utgå från detta provet om vilka som ska få mer hjälp och stöd även på lektionerna. Så det blir nog bra!

Sen avslutades skoldagen med samhällskunskap och där jobbade vi mest på egen hand. Tyckte hela skoldagen gick snabbt så det var väl bra. När jag kom hem sedan så drog jag bort till stallet och grejade lite där och så. Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer idag.

Resten av veckan nu har vi fokusvecka då vi själva har fått välja lektioner. För att kunna jobba ikapp IG/F varningar. Vilket jag tycker är super bra. Så har valt matte varje dag, och sen teater och film. Så så kommer resten av min skolvecka se ut, med matte och film/teater! ;)

Gillar

Kommentarer