Vad som ska göras i skolan nu..

Just nu är det ganska mycket att göra i skolan..
Sociologi - Ska intervjua någon äldre som kan berätta lite om hur det var med genus och sånt under dens uppväxt. Det ska även sedan transkriberas och lämnas in på fredag denna vecka. Svaren och det som diskuteras under intervjun ska sedan analyseras och kategorisieras. Och analysen ska in nästa vecka igen, alltså 4/4.
Kommunikation - Typ det enda ämne där det för tillfället är ganska lugnt.
Svenska - Vad vi för tillfället håller på med vet jag nästan inte. Men jag ska färdigställa mitt lilla argumenterandetal där man skulle låtsas att man var någon känd för massa år sedan, (jag fick Carl Von Linne) och man ska då låtsas att man är den 'figuren' man fick. Och sen även försöka få gjort det så snart som bara möjligt.
Sen ska vi även bredvid lektionerna läsa en bok från 1800-talet som ska vara inne den 1 maj. Och jag lånade självklart en bok idag på dryga 311 sidor, smart drag där. Men det ska nog gå! ;)
Engelska - För tillfället gör vi en del grammatikprov där nu. Så plugga grammatik är det som gäller!
Matte - Stenhårt schema där och för att vara 100% ärlig så hänger jag typ inte med alls längre..
Samhällskunskap - Debattartikel är vad vi ska göra. Alltså en uppgift som vår egentliga lärare (som numera är sjukskriven även denna vecka ut vad vi vet iallafall) lämnade efter sig som vi skulle göra då hon var borta.
Fotografisk bild - Denna vecka ska vi börja med något nytt. Vilket jag hört ska vara om Photoshop vilket jag inte alls förstår varför vi ska lära oss då Photoshop är något som inte alla har möjlighet till. Så varför inte lära ut typ Gimp eller något som faktiskt är ett gratisprogram?
Tyska - Vår goa lärare har nu gått iväg på mammaledighet då hon ska ha barn. Så vad jag fattat det som så ska vi där ha läraren som vi har i både kommunikation och sociologi. Och efter första lektionen med henne så känns det inte som några problem! :)

Denna veckan så är det som sagt en del som ska göras. Och när jag tänker på alla datum osv så känner jag att denna veckan mycket väl kan bli stressig. Kanske lika bra att Oliver ska jobba denna helgen så jag kan ta igen massor, för efter att ha skritivt ned allt om vad som ska göra i alla ämnen så inser jag att det är en del.. Haha ;)

Gillar

Kommentarer