Välkommen 2020!

14 dagar sent, men välkommen ny vecka, ny månad, nytt år - 2020!
Har inte alls orkat att lägga någon tid på att blogga det senaste och har faktiskt då tagit mig tiden till att låta bli och inte göra det halvdant. Har inte helt hunnit slutföra årssammanfattningen men den kommer snarast möjligt. Sen brukar jag även årligen lägga upp ett inlägg om mål, förväntningar och planer för året. Givetvis är det på ingång det också. Har bara varit så himla mycket annat som bokstavligen sugit ur all energi ur mig det senaste. Varit något jämt och nu senaste veckan har jag varit riktigt sjuk. Gått hem tidigare från jobbet två gånger..

Annars så var det en bra nyår, firade den med mina närmsta vänner och hade riktigt kul. Dagen efter hade vi ett långt soffhängsmaraton med Madagaskar på tvn och pizza att tugga på. Riktigt mysigt att ha ett såpass stort hus ändå så att kompisar kan sova över sådär efter fester och liknande. Supermysigt!

Börjar hur som helst känna mig allt mer hemmastadd hos mig och det är något jag fått jobba en hel del med tyvärr. Ser dock framemot tiden som kommer med vår och sommar. Ska bli spännande att se hur livet ser ut då. Saknat bloggen och att blogga de senaste dagarna så ska försöka att finna mer tid för att göra det nu. Har ju många gånger använt bloggen för att ventilera saker och ting och det är nog dags igen nu. Vi har massor att diskutera! Vi hörs senare, kram!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Wiho ett inlägg! Somnar har längtat 😍
nouw.com/emelieanderssoon
jlandgrens
jlandgrens,
Hästsurr
Hästsurr,
Välkommen till den här sidan av året du också 😉
nouw.com/hästsurr
jlandgrens
jlandgrens,
Haha tack! 😉
nouw.com/jlandgrens