Väntar på sista lektionen!

Nästa lektion börjar 12.45 och då har vi historia och den lektionen slutar 14.10 så jag hinner precis med bussen hem! När jag kommer hem så blir det att snabbt slänga i sig lite mat och sedan fort bort till stallet så jag hinner med allt jag ska göra både i stallet och hemma idag. Måste ju även börja packa inför imorgon!

Tyvärr så verkar det inte som att den här ledighets grejen inte gick igenom. Eller ja, jag har inte fått tillbaka den vilket man tydligen ska få, för då är den beviljad eller vad dem nu sa haha. Så ja, då får det bli sjukanmälning och ett F på matteprovet. Eftersom att jag inte kommer kunna vara där. Känns lite tråkigt att inte ens få en chans att göra det.. Men det är nationella som gäller! Har bestämt mig att jag ska ha bra betyg på nationella i matte, ett mål!

Vet inte riktigt vad som har hänt med mig.. Tar typ anteckningar på varje genomgångslektion. Skriver upp varje gång lärarna nämner något om läxor så har verkligen sten koll! Går också upp innan klockan ens ringt, och klockan ska ringa 7.10! Kan jag ha hittat min motivation till skolan? ;)


Gillar

Kommentarer