Världens veligaste människa

Hej kompisar!
Hoppas att allt är bra med er! Jag kämpar på och nervositeten inför imorgon då jag ska lämna blodprov igen börjar redan krypa sig på.. Livrädd för att det ska bli samma som förra gången då jag fick stickas 5-6 gånger innan de hittade rätt. Plus att jag fick blodtrycksfall efter första sticket och var nära på att tuppa av. Väl på kvällen sen så svullnar armen upp på mig och jag har haft världens blåmärke på armen. Är sjukt spruträdd, så ett sånt scenario gjorde det ju inte direkt bättre för mig..

Däremot ska jag ju på eftermiddagen imorgon möta upp Sara i hennes stall för att prata lite och för att hon ska visa hur hon vill ha det med sin häst, som jag sen ska hjälpa henne med när hon inte helt hinner. Förhoppningsvis kan det stilla mitt enorma hästbehov jag har nu.. Försöker vrida och vända på det åt alla håll för att på något vis kanske kunna få till så att jag kan ha häst redan nu ändå. Att mina arbetsdagar är 10-17 och det dessutom är sommar just nu minskar ju inte direkt lusten.. Der är ju verkligen PERFEKT för att ha häst nu? Ååh..

Första kvällen, och de andra två bilderna skiljer det en dag emellan.

Unnade mig kycklingfajita i tacosen igår. Det enda jag var sugen på, så gott! Bäddade sen ner mig redan halv nio. Somnade dock inte förrän efter tolv någon gång. Så har fortfarande inte kommit ikapp med sömnen sedan typ mitten på förra veckan. Behöver ju gå upp cirka tre timmar innan jag ska vara på sjukhuset imorgon också. Och där ska jag vara 10.30, så ingen sovmorgon imorgon heller. Helgen förhoppningsvis, haha!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Men usch vännen, så hemskt att höra och jag kan bara föreställa mig hur det var för dig! Ta hand om dig i massor och jag hoppas det går bra imorgon för dig <3 Sömnen är ju så himla viktig att få till, så håller tummarna för att även den blir lite bättre i veckan! Stor kram till dig <3
nouw.com/emmaengstrom
louise,
Hoppas det gått bra att lämna prover! 😊
louiseelinore.com
jlandgrens
jlandgrens,
Ja denna gången gick det betydligt bättre, tack och lov! 😉
nouw.com/jlandgrens
My,
Hoppas det går bra imorgon <3
Vad roligt att du ska hjälpa till med din kompis häst 😃
www.mynordqvist.se
amandassofi
amandassofi,
Hoppas verkligen de går bra imorgon när de ska sticka! Vi brukar göra så att vi sticker på handen när det inte går att få blod från armen. Gör tyvärr betydligt ondare, men kanske ett ont än 7 jobbiga och ett blåmärke efteråt... men svårt det där. Önskar dig lycka till, kram!
nouw.com/amandassofi
jlandgrens
jlandgrens,
Ja de var längre ner på armen och stack då också...☹️ som tur var så räckte ett stick ju sista gången, så tur för mig!! Haha
nouw.com/jlandgrens
Josäfin,
åh men fy, HATAR också allt med sprutor och sånt att göra, brukar också bli helt sönderstucken. Hoppas du har bättre tur imorgon! ♥ Krya!
jossanamigo.blogg.se
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Usch vilka blåmärken! Hoppas det gick bra ❤️❤️
nouw.com/emelieanderssoon