VÅRSTÄD

Nu är ju inte denna videon inspelad precis nu som ni kanske förstår, utan den är från 11 januari. Men ändå! Tyckte det kändes passande nu när det bjuds på så härligt vårväder. :-)

Annars då? Det gick sådär hos tandläkaren.. Hade tyvärr ett hål som ska lagas om några veckor. Verkligen hatar tandläkaren.. Tycker det är så himla obehagligt och hade helst sluppit alla gånger. Till råga på allt har de även ändrat den där gränsen om gratis tandvård tills man är 24 nu! Så kommer även få betala nästa gång, vilket jag känner på mig kommer bli en dyr historia.. Jag fick dock en liten folder där man kunde betala lite varje månad och att de sen kallar en till olika besök osv utan extra kostnad. Vilket betyder att man inte ska behöva betala något för de besöken man då gör där. Det känns ju som att det kanske skulle kunna vara värt det. Tänder är ju något som inte direkt växer ut nya som i princip allt annat gör på kroppen. Så de bör man ju verkligen vara rädd om och vårda. Så ska även inhandla ordentligt med tandtråd och flourskölj för att verkligen göra allt i min makt för att förebygga hål och annat dumt.

Har också suttit en stund med matten, vilket jag fortfarande gör men har verkligen kört fast och förstår nu absolut ingenting. Var en sväng uppe hos min systers man då han skulle hjälpa mig att kika lite på uppgifterna idag, och inte heller han kom helt ihåg hur man gör. Har ju inte direkt fått några större instruktioner, utan i princip bara "här beställer du bok och här är uppgifter som ska vara inlämnade då och då". Dessutom är det en e-bok och inte en fysisk bok. E-boken innehåller mest övningar och är inte alls lika förklarande på uppgifterna som jag vill minnas att de fysiska böckerna i skolan var. Känner med andra ord verkligen att jag skulle behöva stöd. Så har mailat både studievägledare och läraren för kursen så får vi se. Annars behöver jag nog sakta ner tempot till 25% istället för 50% som jag läser på nu. Hatar verkligen när man bara känner "jag förstår ingenting och jag kan ingenting av det här".. Menmen, nu ska jag börja med lite mat, sen se om jag kanske kan få löst lite mer matte och sen kommer mamma och syrran hit för lite träning. Kram så länge, /J

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Så himla kul med en video, mer sånt 😍

nouw.com/emelieanderssoon
jlandgrens
jlandgrens,
Kul du tycker det😍
nouw.com/jlandgrens
Hannativeskog
Hannativeskog,

Jag älskar att kolla på videos! 😃

nouw.com/hannativeskog
jlandgrens
jlandgrens,
Så roligt! 😃
nouw.com/jlandgrens
Anita,

Usch ååå fy för tandläkarbesök 😟

Jätte roligt med Videon 😃 😃

Kramis!

siliiins.blogg.se/
Enna,

härligt med vårstädning, städade vårt skafferi idag 😊

sayyeastofashion.blogg.se
jlandgrens
jlandgrens,
Så härligt! 😃
nouw.com/jlandgrens
Ida,

Så roligt med vlogs!! Älskar städvideos hehe. Funderar själv på att vlogga ibland för det är ju roligt meeen känner inte mig så bekväm framför kameran när det gäller att filma och prata haha :')

idanilssonphoto.se
jlandgrens
jlandgrens,
Tycker absolut du ska vlogga!!😍
nouw.com/jlandgrens