Vårtecken och saknad

Igår fick jag äntligen träffa Cassi igen. Fick även sitta upp och känna lite på henne. Har alltså inte ridit på mer än ett år. Senaste gången jag red var strax innan jag lämnade iväg Cassi till Johanna för att hon skulle ta hand om försäljningen åt mig. Hur sjukt är inte det? Insåg även hur mycket jag verkligen saknar det. Tyvärr har jag svårt att se hur jag skulle få ihop ekonomin med det nu när jag bor ensam i ett hus. Så att köpa någon ny ligger tyvärr för långt bort som det ser ut just nu.. Men erbjudandet om att få komma och rida Cassi när jag vill kvarstår fortfarande. Vilket känns helt fantastiskt.

Jag skulle dock ljuga om jag sa att siktet inte ligger på att få kunna köpa mig en ny häst igen. För det gör det. Ännu mer nu när jag faktiskt satt upp i sadeln och red. Fick känna på ryttarlivet lite igen. Fan vad jag saknar det verkligen.

Vårtecken!! Det här poppade upp i min rabatt häromdagen. Och första tvätten som jag kan hänga ut med gott samvete. Satt även i solen ute i typ en timme och bara gottade mig. Det var riktigt härligt.

Här ovan ser ni min fina uteplats. Är som en platå överst och där kommer snart utemöblerna få pryda. Är i fundering på att även köpa mig en paviljong med myggnät. Gud så mysigt! Perfekt också för sena sommarkvällar så man inte blir knäpp av alla insekter.

Där det är lite längre och fulare gräs har jag tänkt att göra som en ”rabatt-slänt” (om man nu kan kalla det så haha). Det är alltså en slänt, om man inte uppfattar det på denna bilden. Runt den har jag tänkt att sätta lagom stora stenar så att det blir inramat. Sen får vi se vad det blir för blommor. Det här med att vilja pyssla med blommor och klara hålla det vid liv är helt nytt för mig. Det är så kul ju!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Åh finaste Cassie!😍 Förstår att du saknar detta underbara liv, nämen det finns ju sämre delar med det också. Du kommer få det så fint hemma med alla planer och allt du har gjort ❤️
nouw.com/emelieanderssoon
jlandgrens
jlandgrens,
Tack för att du alltid peppar och supportar❤️
nouw.com/jlandgrens