Veckans slutspurt

Tack vare att jag pluggade så mycket igår så kommer jag att kunna vara "ledig" på fredag också. Visst så missar jag två lektioner som kan vara behövliga då. Men det går att göra hemma också. Iallafall så är tanken att då redan imorgonkväll åka till Oliver och vara där över helgen. Vi har ju tre månader nu i helgen så då när det för en gångsskull ligger på en helg så får vi ju passa på att vara tillsammans! :)

Senare idag så ska jag först på ett möte som sagt. Eller ja, det är ju mer eller mindre direkt efter skolan. Mamma slutar jobbet klockan fem och hon är väl här inne i stan runt halv sex. Så jag får vänta på henne eftersom att mitt möte inte kommer ta riktigt så lång tid. Direkt efter det så ska vi snabbt till djuraffären och köpa lite spån och reflexer till hästen. Det blir nog lite kaninmat också. Sen så, som djurägare i en djuraffär så vet vi nog alla att det för det mesta brukar bli något mer än bara de man säger att man ska ha, eller hur? ;) Haha!
När vi är klara där åker vi hemåt men det blir nog en sväng inom stallet för att lämna spånet också. Eftersom att jag har lite svårt att ta det på mopeden. Sen åker vi nog hem och äter lite ta lite och sen åker jag bort till stallet igen efter maten och mocka alla boxar, ge dem mat, borsta och fixa och sen ta in alla hästar.

Imorgon har vi studiedag så då ska jag först och främst sova. Ska försöka sova till iallafall elva! Sen så får jag dra mig bort till stallet och mocka alla boxar igen, ge dem mat och sen ska jag nog rida lite tror jag. Lär få abstinens under helgen annars typ. Haha! Så så ser min kommande helg ut just nu.
Nu ska jag snart gå på sista lektionen för denna vecka. Hoppas ni har en bra dag! Puss
Bild från början av sommarlovet, hihi

Gillar

Kommentarer