Veckoplanering

Denna veckan har jag helt ärligt planer för varje dag. Nu när vädret är så som det är så har jag verkligen ett enormt sug efter att rida. Så det kommer att bli någon form utav ridning i ett stort sett hela veckan. Wiho!!

Då jag frågade er om veckoplanering för Senco var något ni ville ha så fick jag faktiskt några ja för det. Däremot så har jag varit ganska kortfattad med vad som varje dag ska göras eftersom att jag fortfarande tar det väldigt lugnt med Senco då jag känner att han inte är helt hundra då bara jag och han rider ut än så länge. Men så fort jag känner att han börjar bli stabilare så kommer vi kunna fokusera på att göra lite mer inriktningar. Så som rida på stranden, rida i skogen för att träna honom lyfta på benen, rida i uppförsbackar osv. Alltså bli mer specifik med vad som ska göras under varje pass. Nu är det mest att vi rider en liten tur bara för att komma ut. Men så fort det blir bättre så kommer även dessa planeringar att bli lite bättre! ;)

Såhär ser min och Sencos schema ut för denna vecka:
Måndag - Uteritt med Tilda och hennes häst Hector.
Tisdag - Uteritt med Tilda och hennes häst Hector.
Onsdag - Promenad/uteritt antagligen ensamma
Torsdag -
Vila
Fredag - Promenad/uteritt, får se om det blir bara vi eller om någon annan hakar på.
Lördag - Antagligen vila. Beroende på vad som hinns med
Söndag - Promenad
Mitt schema för veckan:
Måndag - Idag ska det då ridas, fast åker väl bort om en liten stund. Därefter måste jag ta tag i en del plugg.
Tisdag - Här är det också ridning inplanerat. Men mest tid måstemåste läggas på plugg.
Onsdag - Förhoppningsvis så har jag tills denna dag gjort mig av med en del plugg så att jag kan lugna mig lite. Börjar antagligen klockan 12.00 och slutar sedan 14.25 och därefter ska jag på ett möte vilket betyder att jag lär vara hemma runt halv fem eller något. Då jag kommer hem får jag äta lite snabbt och sedan sticka till hästen. Restrerande av kvällen blir det sedan plugg.
Torsdag - I skolan är det en lång dag. Men antagligen lär två av denna dagens lektioner gå bort då läraren till dem är sjukskriven. Men vi får se! Under denna dagen så ser det nu iallafall ut som att Senco kommer få vila. Men blir det tid över och det inte finns så mycket plugg, kan det definitivt ändras på.
Fredag - Antagligen så kommer fredag vara min lediga dag även denna vecka. Så då ska jag ta mig till stallet tidigt om såklart inte Tilda senare på dagen också vill rida. För då får jag ju bara vänta tills hon kommer hem. Men det är i ett stort sett planen för denna dag. På kvällen kommer sedan Oliver ♥
Lördag - Då ska vi på dop till min fasters lilla bebis. Senare framåt kvällen blir det väl lite kalas hos Tilda då hon blev 16 igår. Så tyvärr finns det npg inte så mycket tid för varken promenad eller ridtur under denna dag.
Söndag - Det är ju alltid veckans segaste och typ jobbigaste dag. Oliver åker alltid hem, och efter det blir jag jätte seg. Men något som verkligen börjar bli bra är att det inte börjar mörkna förrän runt typ sex-halv sju! Så en liten upp-piggande promenad sitter nog inte helt fel. Om det blir under tiden Oliver är här eller efter han har åkt, det får vi däremot se! :)

Gillar

Kommentarer