Vilket tycker ni?

Idag flyttades äntligen min älskade häst till Tilda. Så nu kan vi snart påbörja vårat lilla projekt om att sära på hästarna och jag kan få bli mer självständig med hästen. Alltså att jag inte är så 'beroende' av någon. Har alltid varit så att jag behövt fråga om jag får låna den andra hästen så att jag kan få rida. Och då har jag också behövt ha med mig någon för att kunna rida på Senco. Och har jag varit ensam har jag då fått ta Lovie. Vilket är sjukt tröttsamt. Men förhoppningsvis så tar det slut på det nu. Tilda har tre unghästar som jag tror och hoppas på att Senco kan funka med. Gör han det är verkligen allt toppen. Då är jag inte låst på något sätt längre, vilket är en av mina små drömmar just nu!

Innan flytten på hästen så rensade jag och min syster bland alla våra häst saker. Så jag vet nu vad jag har, vad jag inte har och vad jag behöver. Som jag skrivit innan så är jag grymt sugen på en grimma med sånt ull på. Det är ju sååå gulligt! Och sen så behöver jag även ett nytt fleecetäcke eftersom att det inte finns några band som man kan spänna under magen med på fleecetäcket som han har nu. Och jag har lyckats slarva bort bandet som vi brukade ha för att spänna runt hans mage med innan. Så det lutar helt enkelt mot att införskaffa sig ett nytt sådant!

Båda täckena är ifrån Hööks, vilket är enligt min mening bästa stället att handla hästsaker på. Båda täckena ligger på 299, så vilket tycker ni? :D
Täcke 1 → Länk här | Täcke 2 → Länk här

Gillar

Kommentarer